Tags: 

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #532
  Geert Klein Breteler
  Geert Klein Breteler
  Sleutelbeheerder

  Dag Berg en Delers,

  Auto delen wordt steeds populairder en ik wil onze Volkswagen UP beschikbaar maken voor auto delen via Berg en Deel.
  De auto wordt verhuurd via het MyWheels.nl platform. Ik wil eerst ervaring opdoen en verhuur de auto nu alleen aan bekenden en Berg en Delers. Heb jij af en toe een auto nodig mail me dan jouw e-mailadres naar geert@symax.nl, dan zet ik je op de vriendenlijst en krijg automatisch een uitnodiging.

  De auto kost € 18 per dag incl. 100km. Boven de 100km betaal je € 0,10 p/km.

  Alle info over het huren is te vinden op https://mywheels.nl/autodelen/#huren

  #533

  paulka
  Bijdrager

  Een hele stap om je auto te delen. Maar het zou tot enorme besparingen kunnen leiden voor heel veel mensen. Begrijp ik dat je de auto uitleent via Mywheels en dat de auto via hen verzekerd is?
  Zitten de boekingskosten van 2,50 euro per boeking ook in die 18 euro?
  Betaal je altijd minimaal 18 euro; ook als je bijvoorbeeld alleen maar naar het ziekenhuis hoeft of veel boodschappen moet doen( zeg 15 km)?

  Onze ervaringen met een auto delen
  Wij delen de rolstoelbus eigenlijk ook met 6 a 8 mensen ( Kiki’s hulpen) en dan is het erg belangrijk gebleken om alle bijzonderheden en regels helder te communiceren. Om een lege accu te voorkomen of snelle actie nadat er iets aan de hand blijkt (nadat een hulp was doorgereden na een technisch probleem, reed ze de motor in de prak) of zorgen voor een volle tank, er moet wel iemand de zaken in de gaten houden. Ook valt het niet mee om kleine beschadigingen te monitoren en de verantwoordelijke te vinden. Dat moest ik los laten.
  Voor de huurders is van belang om te weten hoe nieuw de auto is (ook qua interieur en exterieur en motor) en hoeveel km hij er op heeft zitten

  Veel succes Paul

  #534
  Geert Klein Breteler
  Geert Klein Breteler
  Sleutelbeheerder

  Dag Paul,

  Alles verloopt inderdaad via MyWheels.nl. Het huurbedrag is incl. de kosten voor de verzekering. Ook hulp bij pech is inbegrepen.
  De auto is ook per uur te gebruiken.

  groet Geert

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.